Jouw levering aan huis

Leveringsvoorwaarden

Indien gewenst kan je bestelling afgeleverd worden aan huis,
wij leggen je graag uit hoe we werken..

Levering

PartyTaart levert van maandag tot en met zondag en offciele feestdagen! De levering termijn voor alle taarten en zoetigheden (behalve de 3D taarten en taarten op aanvraag)  is één dag! Voor onze 3D taarten en taarten op aanvraag is de levertermijn drie dagen mits anders afgesproken met de verkooper. In driengende gevallen is het best om met ons zo snel mogelijk via e-mail te contacteren!

 

Levering zones

De leveringskost voor Provincie Antwerpen is 6.50€. Bij bestelling boven de 100€ is de levering gratis (geldt enkel voor bestellingen via onze webshop).Leveringen in andere provincies zijn mogelijk na overleg met PartyTaart en mede afhankelijk van de omvang van je bestelling. Voor leveringen buiten de Provincie Antwerpen is er steeds kost aan verbonden, deze is afhankelijk van de af te leggen afstand. 

 

Tijdstip van de levering

Alle leveringen gebeuren tussen 10:30 uur ’s morgens  en 13:30 uur ’s middags. Je kan een gewenst tijdstip noteren als opmerking tijdens het ingeven van je bestelling, let op, dit tijdstip is slecht indicatief.  

 

Afhaling

Het is mogelijk om uw bestelling in ons atelier te komen afhalen. De afhaling is steeds om 11 uur ’s morgens.